donderdag 27 augustus 2009

Hennig an

Gisteravond lagen we iets later in bed dan normaal, omdat het erg gezellig was in het Holland House;-) Gelukkig konden we vandaag uitslapen tot acht uur. Toen was het weer tijd om naar het Convention Center te hobbelen om te ontbijten. Hierna zijn we in de bus naar het tafeltennis complex gestapt om de Nederlandse tafeltennissers aan te moedigen.
Toen we aankwamen bleken we precies op tijd te zijn om de finale tussen Stijn en Frank mee te maken. Na een leuke wedstrijd mocht Stijn het goud ophelen en Frank het zilver. Weer een goed resultaat van deze Nederlandse jongens!
Ook de andere Nederlandse tafeltennissers zijn allemaal erg ver gekomen, maar helaas zijn ze net niet in de prijzen gevallen. Het was wel erg leuk om nu zelf eens als supporter op te treden, want de rest van de week moet ik zelf in actie komen.
Om ongeveer half vier waren we weer terug in het hotel en konden toen nog een paar uurtjes relaxen. Dit hadden we ook wel even nodig, want de afgelopen dagen hebben er toch wel behoorlijk ingehakt.
Na het avondeten togen we weer richting Holland House, waar de gebruikelijke daghuldiging plaats vond. Voor deze Spelen is er ook een nieuw soort huldiging in het leven geroepen; die van 'the supporter of the day'. Rara wie werd het vandaag????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Jawel, d'n oale grieze!

2 opmerkingen:

  1. hahaha die oale grieze? Superlachen!!
    Het klinkt allemaal beregezellig joh!!
    Geniet er nog even van he!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Hilde,

    gefeliciteerd met de estafette medaille, weer zilver maar wat ontzettend goed van jullie. MOrgen nog ver? IK ben wel heel trots weer op mijn estafette meisjes, doen jullie het zomaar weer.

    Groetjes en geniet nog van de laatste dag
    Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen