zondag 23 augustus 2009

Let the games begin!

Vanmorgen ging de wekker al weer vroeg, want we hadden tussen 6 en 8 uur ontbijt in het Convention Center. Vanaf vandaag zal dit iedere morgen zo zijn, dus uitslapen is er nu niet meer bij!
Na het ontbijt zijn we richting het strand gelopen, omdat vanaf daar de promotieloop voor orgaandonoren zou starten. Onderweg passeerden we het parcours van de minimarathon (5km), waar Aris-Jan en Eelco aan deelnamen en zij moesten natuurlijk ook flink aangemoedigd worden!
Hierna zijn we doorgelopen naar het strand. We waren net te laat voor de start van de loop en hebben daar dus niet aan meegedaan, maar we hebben onszelf prima vermaakt! (zoals je op de foto's kunt zien ;-). Het strand is hier echt super mooi en je hebt een fantastisch uitzicht op de skyline van Gold Coast.


Genieten van het hier zijn!


poseren voor de fotograaf


en nog een keer!


Rudie en ik.. Spreekt voor zich;-)

Om half 2 vanmiddag moesten we ons in het Convention Center melden voor de openingsceremonie. Daar begon het lange wachten op het moment waarop we naar binnen mochten paraderen. In de tussentijd is er nog wel een groepsfoto gemaakt. Om kwart voor vier klonk dan eindelijk 'THE NETHERLANDS!!!!' Met de Nederlandse vlag voorop liepen we onder luid gejuich, in een lange sliert oranje, de 'arena' binnen. KIPPENVEL!
De ceremonie zelf bestond vooral uit zang, dans en toespraken. Dit was mooi om te zien en erg goed opgezet, maar het duurde wel een beetje te lang.
Aansluitend was er een openiningsbarbeque. (Dat wil zeggen gebarbequed vlees op een buffet) Erg lekker weer! Toen we allemaal weer verzadigd waren, begon er een live bandje te spelen en konden de voetjes even van de vloer! Niet te lang, want het echte werk gaat nu natuurlijk pas beginnen!!!

Mijn schema:
Maandag: Officiele training tennis.
Dinsdag: Tennis enkel
Woensdag: Tennis mix met Glenn
Vrijdag: Atletiek: hoogspringen, 100 m individueel en 4x 100 m estafette
Zaterdag: verspringen

Hieronder twee foto's van de openingsceremonie


Teamfoto


The Netherlands

1 opmerking:

  1. Hallo Hilde,

    bedankt weer voor het bericht, zo blijf ik een beetje up to date wat jullie daar uitvoeren.

    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen